ARTISTIT JA MUU OHJELMA 

Versoi Ensemble

                                                Kamarimusiikkia ja kulttuuridiplomatiaa

Nuoret huippumuusikot Helsingistä ja New Yorkista yhdistävät voimansa ja esittävät klassisen musiikin hittejä ja harvinaisuuksia kolmelta eri vuosisadalta ja kolmelta mantereelta. Tervetuloa mukaan tutkimusmatkalle tunteiden ja tunnelmien vuoristorataan!

Versoi Ensemble debytoi viime syksynä New Yorkissa ja elokuussa heitä kuullaan ensimmäistä kertaa Suomessa ja meidän terassilla. Yhtyeessä törmäävien kulttuurien kirjo takaa yleisölle erityislaatuisen konserttielämyksen. Soittajat puolestaan oppivat suunnattomasti prosessista, jonka lopputuloksena on kirjaimellisesti yhteinen sävel. Mikä edustaisikaan kulttuuridiplomatiaa paremmin kuin rajoja ylittävä kamarimusisointi? 

Viulut:
Johannes Hakulinen
Marielle Iivonen
Sophia Stoyanovich
Max Tan
Alttoviulut:
Bethany Hargreaves
Max Nyman
Rosa Parada
Sellot:
Matthew Chen
Sirja Nironen

Tutustu Versoi Ensembleen ennakkoon täällä.Ginionnenpyörä

Tätä voisi kutsua jo yhdeksi ohjelmanumeroksi. Meidän onnenpyörää pyöräyttämällä voit saada maailman parhaimman GT:n höysteeksi mitä erikoisimpia raaka-aineita. Ennen vanhaan kun tislaamo oli vielä meijeri, täällä valmistettiin Oltermanni juustoa. Kuinkahan se toimisi jos sekoitettaisiin vähän uutta ja vanhaa - siis että Gin Tonicissa olisi juustoa? 


Oltermannin mielenkiintoisesta tarinasta saat kuulla lisää tislaamokierroksilla, jotka pyörivät festeillä alkuillasta.
Tislaamokierrokset 

-

Näin me sen koimme

Miltä Kallesta tuntui muuttaa suoraan Espoosta Isoonkyröön ja aloittaa työt tislaamon ainoana työntekijänä? Tai miten Miika päätyi viskiharrastajasta oman viskitislaamon toimistusjohtajaksi? Miltä Mikosta tuntui kun laivojen moottorit vaihtuivat cocktailien sheikkaamiseen ja ihmisten johtamiseen? Ja miten Mikko päätyi stand-up lavoilta kehittämään maailman parhaan ginin makumaailmaa?

Festeillä pääset kuulemaan noin tunnin mittaisilla tislaamokierroksilla tarinoita perustajien omien kokemuksien kautta. Kierrokset eivät sisälly festilipun hintaan. Jokaiselle kierrokselle mahtuu max. 35 hlö.


Kierroksen kesto n. 1 h
Kierroksen hinta 10 € / hlö


Rye Around the World

Kyrö näkyy maailmalla, ja tänä vuonna maailma tuodaan Isoonkyröön. Brand Ambassadorimme avaavat festeille oman baarin, jonka cocktailvalikoimassa leikitellään mauilla esimerkiksi Japanista ja Ruotsista. Rye Around the World-baari meijerin vanhalla päädyllä kannattaa käydä kokemassa, ja kysellä samalla kuulumiset ja vaikkapa matkavinkit!