RUOKA & JUOMA 

RUOKA & JUOMA

Nälkäisestä festarikansasta huolehtivat Äärellä Kuppi + Kattila sekä isokyröläinen lihateurastamo Hahtolan liha, joiden ruokalistat saavat makumielikuvituksen heräämään!

Äärellä on enemmän kuin kuppila ja muutakin kuin kattila. Äärelle mennään, Ääreltä tullaan,
mutta ennen kaikkea Äärellä kohdataan ja viihdytään. Äärellä on Juurella-isoveljeään pirskahtelevampi ja urbaanimpi pikkusisko, jonka iloisen kupliva luonne pitää sisällään myös laatua arvostavan kultturellin hurmurin. (Äärellä ravintolan löydät osoitteesta Kauppakatu 19, Seinäjoki)


Hahtolan liha on Isossakyrössä sijaitseva lihasteurastamo, joka muuntautuu kerran vuodessa festariravintolaksi ja tarjoaa maistuvia, tuoreita ja läheltä tulevia burgereita. 


Juomatarjoiluista huolehtii Kyrön matkailun edistämiskeskuksen lonkerobaari, GinTonic-baari ja cocktail-baarit sekä ulkona että sisällä. Vakiolistamme lisäksi kehitämme yhden hifistelyjuoman, jota tarjoilemme ainoastaan festin ajan. Kysy myös mocktailit eli holittomat vaihtoehdot!

Viime vuonna suurta suosiota niittänyt GinTonic-baarin garnishbuffet löytyy festeiltä tänäkin vuonna. Onnenpyörää pyöräyttämällä rohkeimmat saavat ennenkokemattomia makuelämyksiä.

Omien tuotteidemme lisäksi festeillä toimii kolme yhteistyöpanimoamme, jotka tarjoilevat omia oluitaan. 

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Mallaskosken panimo

Sonnisaari